Praktische informatie

Algemene informatie

Zeayou appartementen is onderdeel van Zeayou Zeeland en biedt u een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust in Domburg. Wij bieden een ruim assortiment aan appartementen. Voor u alleen, met z’n tweeën, met het gezin of met vrienden en voor jong en oud. Allemaal uniek door hun eigen sfeer, comfort en faciliteiten. Ons aanbod aan appartementen groeit jaarlijks, maar wij blijven alert op kwaliteit en dienstverlening. U, als gast van Zeayou Appartementen, staat centraal en wij bieden u dan ook graag een persoonlijke service.

Door te kiezen voor Zeayou Appartementen willen wij u een luxe vakantieverblijf bieden aan de Zeeuwse kust.

Hotel Bommeljé 02 132 Hotel Bommeljé 02 94 Hotel Bommeljé 02 12 Hotel Bommeljé 02 41

Voorafgaand aan uw verblijf

Reserveren, wijzigen en annuleren

Fijn weetje; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Wilt u uw reservering wijzigen? Check of uw reserveringsvoorwaarden dat toestaan. Heeft u rechtstreeks bij ons geboekt, dan gaan wij met uw reservering aan de slag. Heeft u bij een online boekingsagent gereserveerd, neem dan contact op met hen.

Meer informatie vindt u op onze pagina met Algemene voorwaarden.

Betaling

Wij verzoeken u vriendelijk uw verblijf vooraf te betalen. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, kunt u aan onze receptie betalen met pin, creditcard en contant geld. Let op: wij nemen geen biljetten van €200,- en €500,- aan.

Toegankelijkheid

Bij ieder appartement staat aangegeven of het toegankelijk is voor mindervaliden.

Huisdieren

Honden zijn in sommige appartementen – in overleg - toegestaan. Wij verzoeken u vriendelijk al bij het reserveren van uw appartement aan te geven of de hond meekomt voor een overnachting in Domburg. Per appartement is er één hond toegestaan en geldt er een toeslag van € 15,- per nacht.

Balkon, terras of tuin

Per appartement staat dit vermeld. Sommige appartementen hebben een eigen balkon, terras of tuin. Bij sommige appartementen deelt u deze met andere gasten. Is het voor u onduidelijk, maar wel belangrijk om vooraf te weten? Neemt u dan contact op met onze collega’s: : info@seayouzeeland.nl of + 31 (0) 118 – 582 206.

Extra bed

Het plaatsen van een extra bed in de appartementen is niet mogelijk.

Tijdens uw verblijf

Parkeren

Er is één parkeerplaats per appartement inbegrepen. Uw parkeerplaats is op de dag van aankomst voor u beschikbaar vanaf 15:00 uur; u ontvangt bij check-in van ons een parkeerkaart. Wij vragen u deze op de dag van vertrek weer in te leveren voor 10:00 uur.

Sinds januari 2021 is er een nieuw parkeerbeleid in de Gemeente Veere. Meer informatie over het parkeren in Domburg vindt u op deze pagina.

Inchecken

U checkt in via onze host Hello Zeeland!

5 dagen voor aankomst sturen we u een email met alle info voor check-in. Mocht u toch nog een andere vraag hebben, kunt u ons bereiken via support@hellozeeland.com of whatsapp +319 701 025 2852. Vermeld aub ten alle tijde uw reserveringsnummer.

Aankomst

U kijkt uit naar een fijn en onbezorgd verblijf en we zorgen ervoor dat uw kamer bij aankomst perfect in orde is. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u ten aller tijde contact opnemen met uw host Hello Zeeland. Een probleem of klacht vernemen wij graag direct tijdens het verblijf zodat we u tijdens het verblijf nog van dienst kunnen zijn.
Een eerlijke review op Google na afloop van uw verblijf stellen wij erg op prijs!

Koffie- en theefaciliteiten op uw kamer

In de appartementen bevindt zich meestal een Nespressomachine en een waterkoker. Bent u een echte koffie- of theeliefhebber? Dan raden wij u aan zelf cups en theezakjes mee te nemen, zodat u tijdens uw verblijf niet zonder komt te zitten.

Ontbijt

Wilt u gebruik maken van onze ontbijtservice? U vindt de mogelijkheden op onze speciale ontbijtpagina.

Uitchecken

Uitchecken doet u op de dag van vertrek voor 10:00 uur.

Schoonmaak

Bij alle appartementen betaald u vaste kosten voor de eindschoonmaak. Dit is uw servicepakket wat inhoudt dat uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst, inclusief handddoeken en eindschoonmaak bij vertrek.

Prijzen 2022:

  • Studio €45,- per vertrek
  • 2 persoonsappartement €75,- per vertrek
  • 4 persoonsappartement €95,- per vertrek
  • 6 persoonsappartement €115,- per vertrek


Verblijfsbelasting

Deze bedraagt in 2022 € 2,00 per persoon per nacht.

Wi-Fi

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken, ook niet tijdens een weekendje weg of vakantie. Ter plaatse kunt u gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in het appartement en dat u heeft genoten van Domburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@seayouzeeland.nl.

Zeayou Zeeland